ערב פסח 2019 בדניאל הרצליה

ארוחה בסגנון בופה

קערת סדר מסורתית
 
| חרוסת |ביצה קשה | זרוע | חזרת | מרור | כרפס |  תפו"א |
 
SOUPS
 
מרק עוף צח עם קניידלך
מרק ארטישוק ירושלמי
 
 COLD FISH SECTION
 
| סשימי | גרבלקס | סלמון מעושן + פילה סלמון אפוי | גפילטע פיש | טונה מעושנת | ברבונייה אסקבצ'  |
 
MEAT SECTION COLD
 
| אנטריקוט כבוש | רול סינטה ופטריות | חזה מולארד + עוף | כבד קצוץ | נקניקים | קבנטס | לשון | טרטר בקר |
 
SALADS
 
ירושלמי | שוק | סלט תפו"א | סלק בויניגרט אגוזי וצ'ילי | גזר חמוציות ופקאן | ג'ייקוב | חסה בייבי ושבבי ירקות | עשבי תיבול | אסייתי | פרחי כרובית צלויות | חציל רומני | סלט פלפלים | רול חציל ובו מחית אגוזים פיקנטי | תרד ובטטה צלוייה | סלט וולדורף | פלחי אבוקדו בתחמיץ פלפלים| סלט פטריות | סלת תרד ושבבי ירקות גינה | חמוצי הבית | 
בסטה אנטי פסטי 
| בטטות חרוכות | חצילים חצויים מהגריל | זוקיני צלוי | כרוביות שלמות | ראשי ברוקולי | עגבניות גריל | שום קונפי | פלפל שושקה שרוף | דלעת שלמה אפויה ובתוכה מגוון ירקות | דלוריות מקורמלות | כוב לבן ואדום שלם מאודה ביין | ממתק גזרים | אבבות אנדיב בסילאן | בוק צ'וי |
 
MAIN COURSE BUFFET
 
| גינת ירקות כתומים |סלקים וגזרים צבעוניים צלויים עם רוזמרין | | פילה מוסר בסגנון מזרחי |
ניוקי תרד עם עגבניות לחות וקריספי ארטישוק | שניצלים | לביבות תפו"א במילוי בשר בקר |
 תבשיל כבש ועשבי תיבול |  תפו"א סבויירד | פופייט בקר ופיטריות | שוקי אווז | שניצלים | פירה תפוא |
 
PLATING STATIONS
 
| פילה בקר ובייבי זוקיני על קרם בטטה ורוטב יין אדום |
| צלעות כבש עם טאבולה כרובית | 
PRESSED CHICKEN |  וקריספי פוטטו'ס | פילה בס הסלע על קרם מנגולד ורטטוי שומר לימוני |

ארוחה ללא חזן 
640 ₪ למבוגר ו-480 ₪ לילד
 
לפרטים והזמנות : 09-9528276 או noa.tzedek@tamareshotels.co.il
 
הערות : הארוחות במזנונים, ילד מגיל 3-12. ארות ערב החג ב-19/4/19. ט.ל.ח.